24 63 34 77 dorte@pressefolden.dk

2012 har været fyldt af sjove, spændende og lærerige opgaver. Men skal jeg fremhæve en af dem, bliver det mit besøg hos de økologiske grise på Gelstrupgård.

Det var bare så livsbekræftende at se, hvor godt et liv dyr rent faktisk kan have, hvis vi bare vil betale lidt ekstra for deres kød. At det overhovedet er tilladt at spænde søer fast i bøjler eller i det hele taget byde dyrene et liv, hvor de aldrig kommer ud, er mig ubegribeligt.

Derfor er min julehilsen et af de mange billeder af glade grise, som jeg en skøn sommerdag kravlede rundt i marken for at få i kassen.

Redaktionshunden

Privat har den største glædelige omvæltning været ankomsten af min nye welshterrier Laika. Hun sørger ihærdigt for, at jeg ikke gror fast ved computerskærmen, men kommer ud og gå nogle ordentlige ture på stranden og i skoven.

2012-12-11 2

 

Tak for i år

Tak for et skønt og travlt år til både kunder, kilder, venner og familie. Jeg glæder mig til at forsætte det konstruktive samarbejde og hyggelige samvær med jer også i 2013.

Knus Dorte

 

 

Share This