24 63 34 77 dorte@pressefolden.dk

http://www.dreamstime.com/-image20379708Tak til familie, venner, kolleger og samarbejdspartnere for et forrygende 2011. Jeg glæder mig til at fortsætte både hyggeligt samvær og opbyggeligt samarbejde i 2012.

Mit år har været travlt, men også spændende. Jeg takker for mange udviklende og sjove opgaver, der ikke alene har sendt mig rundt i det ganske land, men også har gjort mig klogere undervejs. Uanset om jeg skriver om:

Tænk, at være så priviligeret, at man som regel lærer nyt, når man er på arbejde. Og tænk, at være så heldig, at man kan leve af lige præcis det, som man også selv synes er både sjovt og berigende. Det giver et dejligt arbejdsliv, som ikke bare sikrer økonomien, men også betyder, at det er en fornøjelse at stå op og komme i gang hver eneste morgen.

Farvel og goddag

Privat har jeg som bekendt sagt farvel til min welshterrier Luna, som har fulgt mig i tykt og tyndt gennem de sidste 11 år. Hun har sørget for, at journalisten ikke groede fast ved computeren, men også blev godt og grundigt luftet flere gange dagligt.

Jeg savner både Luna og de daglige gåture på stranden og i skoven, så til februar regner jeg med at få en ny hvalp i huset, som nok skal overtage opgaven med at gå tur med mig.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Knus fra Dorte

Hvad glor du på? november 2010

Share This