24 63 34 77 dorte@pressefolden.dk

Tilfredse kilder

Det er selvfølgelig vigtigt, at mine kunder er tilfredse med det arbejde, jeg leverer. Men for mig er det mindst lige så vigtigt, at kilderne også er glade og føler sig godt behandlet. For rigtig mange af dem er det første gang, de medvirker i en artikel. Og da journalister som bekendt ikke har det bedste ry i verden, bliver jeg både glad og stolt, når jeg får ros af dem.

Jeg sender næsten altid mine artikler til godkendelse hos kilderne. Så er jeg sikker på, at alle oplysninger er rigtige, og kilderne behøver ikke være nervøse for, om det endelige resultat nu også tegner et fair portræt.

Fra indbakken

Her er nogle pluk fra de mange mails, jeg har fået . Enten når artiklerne har været sendt til godkendelse eller efter tryk.

11. september 2013, Irene Wivel: Sikke en fantastisk artikel du har skrevet! Det er super sjovt at læse, og helt præcist – du har virkelig fanget pointerne og vores familie helt utrolig godt. Tak for det :-)

 

19.august 2013, informationsmedarbejder Kirsten Marstal, Videnscentret for Landbrug: Supergod artikel du fik lavet til bladet Dyrefondet. Og vores fotos tager sig rigtigt godt ud :-)

 

17. august 2013, Viv Falkenberg Sundal, Kennel FalkenbergTusind tak for bladet.Det er bare så KANON godt.Og sikke nogle dejlige billeder. Noget helt andet,når jeg ser dem i bladet. Kanon godt, det du har lavet. Tusind tak.

 

13. marts 2013, Line Lind Christensen, Næsby HønseriTak for artiklen. Jeg synes, den er rigtig god, og jeg er vild med, at du har fået så mange faktuelle informationer med om hønsenes forhold i landbruget. På den måde sidder folk forhåbentlig ikke magtesløse tilbage, når de har læst artiklen, men er blevet lidt klogere på, hvilke æg der i højest grad tilgodeser hønsenes behov.

 

15. januar 2013, rottefænger Brian Hasenkam, Slagelse kommune:Ingen rettelser herfra. Du skriver ligeså godt, som du tager billeder. Én kan jo ikke undsige sig en smule jalousi :-) Et par rigtig fine artikler, som har fået meget ros af dem, jeg har vist dem til.

 

23. februar 2012, Lisbeth Bremholm, hønseholder: Hvor er jeg glad for den artikel, du har skrevet. Jeg synes det er meget fint som du har fået begejstringen og fællesskabet med i vores måde at have høns på. Så kan vi håbe det smitter. Også det faktuelle er fint at gå til. Så jeg glæder mig meget over “projektet”. Tak skal du have.

 

5. februar 2012, Louise Engberg, katteopdrætter: Så har jeg modtaget bladet – det er blevet super! Tak for den gode artikel. Det ser bare så flot ud. Jeg har allerede fået en meget sød mail fra en af jeres læsere, og min dyrlæge syntes også, det er en rigtig god artikel. Stor tak til dig for at skrive sådan en god artikel og tage emnet op :-)

 

16. august 2011, Pia Bøgeskov Jørgensen, dyrlæge: Tusinde tak for en dejlig dag. Det var fedt at møde dig og Luna. Du er et dejligt varmt menneske, som det er nemt at tale med. Glæder mig til at læse din artikel.

 

20. juli 2011, Morten Laursen, landmand: Tak for den meget smukke artikel. Jeg rødmer og bliver lidt flov. Det  er OK det hele.

 

16. juni 2011, Flemming Kristensen, dyrlæge:Det er blevet et flot ”produkt”, synes jeg. God linje og logisk udvikling af historien, og fagligt korrekt! Det har været rigtig sjovt at arbejde sammen med dig.

 

26. januar 2011, Marianne Juul Pedersen, katteejer: Jamen det er bare så godt ramt på kornet. Jeg vil glæde mig til at se det på tryk, det er blevet en rigtig fin artikel.

 

 15. oktober 2010, Kredsformand Peder Søndergaard, Danmarks Civile Hundeførerforening: Tusind tak for de eksemplarer af Dyrefondets blad, som jeg har modtaget. Det glæder mig at se hvor flot I har lavet forsiden samt opsætningen af selve artiklen. Det er jo en fornøjelse at deltage i interview, når det resulterer i et så flot og professionelt resultat. Jeg skal til hovedbestyrelsesmøde i morgen, lørdag, og jeg glæder mig meget til at vise bladet til mine kolleger i bestyrelsen.

 

10. oktober 2010, Randi Lund, opdrætter af minigrise: Tusind tak for den super gode artikel! Det har du gjort godt, og hvor er det fint at du har fået så mange praktiske oplysninger med omkring hold af minigrise (regler osv). Jeg er super tilfreds og vil glæde mig til at se den i bladet. Mange tak skal du have Dorte!

 

5. september 2010, Lesley Kettle, HK’er:  Jeg vil bare sige tak for bladet. Mange af mine venner har kontaktet mig for at sige, hvor godt artikelen var skrevet.

 

25. juni 2010, Peter Hahn, biavler: Supergode billeder og god artikel. Jeg glæder mig til at se artiklen.

 

21. juni 2010, Erik Andersen, Dansk Dyreinstitut:Det er en rigtig god artikel du har skrevet. Imponerende du kan huske alt det vi talte om så præcist.

 

18. juni 2010, Pia-Merete Jacobsen, lærer: Det er en rigtig god artikel, jeg synes den giver et godt indtryk af, hvad børn tænker og mener.

 

 

 13. juni 2010, Lisette Rasmussen, Coaching & Consulting:Rigtigt rigtigt fin artikel!!!

 

10. juni 2010, Lars Gejl, dyrefotograf: Fin artikel, du har fået det hele med, og den giver et godt all round indtryk, samt tips af og til dyrefotografering.

 

9. juni 2010, centerleder Anna Laurberg ,Plejecenter Højager:En rigtig dejlig og livsbekræftende artikel og dejlige billeder! Alt er bare helt i orden, og jeg synes du får alt det vigtige med! Vi glæder os rigtig meget til at se bladet, og alle beboerne, der har medvirket, har spurgt til det, så godt at du sender en stak til os.

 

27. maj 2010, Ulla Holtze, udviklingskonsulent & samtaleterapeut:Tak for en velskrevet artikel, hvor du virkelig har formået at fange et hav af personlige detaljer ;o) Og tak for en skøn og hyggelig formiddag. Du er altså enormt inspirerende at være sammen med og stiller mange gode spørgsmål.

 

Tobaksblomst